Rólunk

Rólunk

A www.mapartman.hu küldetése, hogy minél szélesebb belföldi szálláshely kínálattal segítse a pihenést, kikapcsolódást, felüdülést és élményt kereső utazni vágyókat. Kínálatunkban számos szálláskategória elérhető, így bárki könnyedén megtalálja a számára legideálisabb szálláshelyet. A keresés könnyítése érdekében szűrési funkciók állnak rendelkezésre, így szűkítheti elképzelései szerint a szállásokat. Oldalainkon keresztül közvetlenül a kiválasztott szálláshelyhez adhatja le foglalását. A szállásokkal történő követlen összeköttetés miatt ügyfélszolgálatunk nincs, azonban kérdéseit nyugodtan tegye fel nekünk elérhetőségeink valamelyikén. Célunk, hogy az utazni vágyók maximális kiszolgálása mellett a szálláshelyet biztosítók igényeit is teljes körűen kielégítsük, így médiaajánlatunkban számos, számukra kedvező ajánlatot biztosítunk.

A weboldalon közétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért és teljeskörű voltáért felelősséget az oldal üzemeltetője nem vállal.

Felhívjuk figyelmét, hogy sok esetben oldalunkról más vállalkozások, egyéb szervezetek, cégek, jelen esetben szálláshelyek weboldalára is eljuthat. Ezen oldalakon közölt adatok tartalmáért, helyességéért illetve az Ön adatainak biztonságáért felelősséget nem tudunk vállalni, kérjük ezen oldalak használata esetén győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Küldetésünk:

A www.mapartman.hu oldal célja, hogy Magyarországon összegyűjtse az összes szálláshelyet . A www.mapartman.hu szálláshely kereső és gyűjtő portál.
A szűrők segítségével lehetővé teszi a látogatóknak, hogy széles kínálatunkból könnyebben kiválaszthassák a következő pihenési úti céljukat és Magyarország csodálatos tájainak a megismerését.

Működésünk:

Az oldalunkon megjelenített  szállásokat bemutatjuk és jó szívvel ajánljuk Önöknek, de cégünk nem közvetít e-mailben, telefonon keresztül az érdeklődök és a szállásadók között. Kérjük Önöket, hogy az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából a feltüntetett elérhetőségeik egyikén.

Balatonon közvetítünk szállásokat a www.balaton-apartman.hu oldalon.